Контракти.ua

303  —  03.02
Картопля, запечена з сосисками, помідорами та сиром: рецепт
Картопля, запечена з сосисками, помідорами та сиром: рецепт

Коли у вас немає часу стояти біля плити, приготуйте на обід чи вечерю запечену картоплю під сирною скоринкою. Для страви використовуйте підкопчені сосиски.

Наріжте овочі, сосиски, перемішайте та відправте до духовки. Готову страву подавайте із салатами чи овочами. Пише ТСН. 

Інгредієнти

Картопля - 5 шт.

Сосиски - 3 шт.

Помідори - 2 шт.

Сметана - 3 ст. л.

сир твердий - 100 г

часник - 1 зубчик

паприка мелена - 0,5 ч. л.

перець чорний мелений

сіль

олія

  1. Картоплю очистіть і наріжте брусками.
  2. Сосиски - кружальцями.
  3. Помідори  - середніми кубиками.
  4. Твердий сир натріть на тертці.
  5. Часник очистіть і дрібно наріжте.
  6. У мисці з'єднайте картоплю, сосиски, помідори, часник, паприку, перець та сіль. Додайте сметану. Перемішайте.
  7. Форму змастіть олією. Викладіть інгредієнти.
  8. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 30 хвилин. Дістаньте форму з духовки, посипте сиром і поставте ще запікатися десять хвилин.

Поради:

  • Замість сосисок використовуйте будь-яку ковбасу.
Статьи по теме
Картопляні книдлі з сиром: старовинний рецепт української страви
Картопляні книдлі з сиром: старовинний рецепт української страви

Книдлі - українська страва, подібна до пиріжків, яку готують водночас з вареної і сирої тертої картоплі. Як заправку, щоб зробити книдлі більш ситними, використовують підчеревину і смажену цибулю.
17.07 — 248

Картопля в соєвому соусі, запечена в духовці: рецепт смачного гарніру
Картопля в соєвому соусі, запечена в духовці: рецепт смачного гарніру

Картопля в соєвому соусі, запечена в духовці, чудово підійде на гарнір до м'яса, риби, курки або з овочевим салатом.
07.07 — 708

Готуються простіше, ніж смажена картопля, а смакують ідеально: рецепт курячих стегенець
Готуються простіше, ніж смажена картопля, а смакують ідеально: рецепт курячих стегенець

Курячі стегенця в апельсиновому соусі з розмарином — це страва, яка має вишуканий вигляд та надзвичайний смак. Але готується вона простіше простого.
03.06 — 1256