474 — 02.02
Гаряча закуска з лаваша з ковбасою та сиром: рецепт швидкого перекусу
Якщо вам необхідно приготувати ситне і швидке перекушування, то завжди на допомогу приходить тонкий лаваш. Готувати страву з лаваша дуже просто: достатньо покласти на неї начинку, загорнути та обсмажити.
Лаваш можна подати до сніданку і як перекус. Він не розвалюється та добре тримає форму. Пише ТСН.
Інгредієнти
тонкий лаваш - 1 шт.
ковбаса копчена - 6 скибочок
помідор свіжий - 1 шт.
сир твердий - 60 г
майонез - 2 ч. л.
- Лаваш слід розрізати на дві частини. Один бік змастіть майонезом, залишаючи чистими краї. На змащену майонезом частину лаваша викладіть ковбасу. На ковбасу - порізаний тонкими кільцями помідор.
- Натертим на великій тертці сиром посипте ковбасу із помідорами.
- Починаючи з боку, на якому викладено начинку, акуратно загорніть лаваш у формі конверта, підігнувши краї всередину. Те саме проробіть і з другою частиною лаваша.
- Обсмажте лаваші на розігрітій сухій сковороді кілька хвилин.
Поради:
- Ковбасу можна використати будь-яку.
- Майонез можна замінити сметаною.