553 — 01.02
Салат із буряка, зеленого горошку та цибулі: простий рецепт корисної страви
Якщо буряк зварите заздалегідь, то на приготування цієї страви піде зовсім небагато часу. Салат стане чудовим доповненням вашого обіду або вечері, а також страв із м'яса та риби.
Салат із буряка, зеленого горошку та цибулі: простий рецепт корисної страви. Пише ТСН.
Інгредієнти
Буряк - 3 шт.
консервований горошок - 1 банка
цибуля ріпчаста - 2 шт.
зелень
перець чорний мелений
сіль
олія
- Буряки відваріть або запікайте в духовці до готовності. Остудіть. Наріжте на середні кубики.
- Цибулю очистіть і дрібно наріжте. Обсмажте на невеликій кількості олії до легкого золотистого кольору.
- У салатнику з'єднайте буряк, обсмажену цибулю, консервований горошок без розсолу, нарізану зелень, перець та сіль. Перемішайте.
Поради:
- Зелень використовуйте будь-яку.