Маринована бринза – це пікантна закуска, яка урізноманітнить будь-яку страву, салати, бутерброди, а також ідеально підійде до келиху вина. Для приготування нам знадобляться бринза, маслини, оливкова олія та сушені трави.
Чим довше бринза стоятиме в олії, тим смачнішою буде, а олію, що залишилася, використовуйте в салатах або замаринуйте м'ясо. Пише ТСН.
Інгредієнти
Бринза - 200 г
Маслини - 50 г
лимон (цедра) - 1 шт.
часник - 2 зубчики
суміш сушених томатів та базиліку - 1 ст. л.
паприка солодка - 1 ч. л.
запашний перець горошком - 4 шт.
пластівці перцю чилі - 1/4 ч. л.
олія оливкова
Поради: