Про користь броколі знають усі, хто цікавиться здоровим харчуванням. Яловичина - теж продукт корисний, крім того, вміст вуглеводів у цій страві настільки низький, що їсти її можна навіть тим, хто зараз на строгій дієті.
У наш час важливо враховувати не лише наявність та доступність інгредієнтів, а й швидкість приготування страви. Приготувати яловичину швидко можна тільки якщо її нарізати тонко і добре замаринувати. Ми пропонуємо вам саме такий рецепт. Пише ТСН.
Складники
Маринад
Соус
Підготовка
Приготування
Замаринуйте яловичину в соєвому соусі та кунжутній олії.
Змішайте інгредієнти для соусу в мисці, добре перемішайте та відставте убік.
Нагрійте 1 столову ложку олії у вічі або великій сковороді на середньому вогні. Додайте часник, імбир та броколі. Додайте чверть склянки води і готуйте, періодично помішуючи, поки броколі стане яскраво-зеленою і м'якою, приблизно 2-3 хвилини. Зніміть її зі сковороди і відкладіть убік.
Додайте ще трохи олії на сильному вогні. Додайте яловичину в сковороду і готуйте, періодично помішуючи, поки вона стане коричневою і хрусткою.
Перемішайте соус і додайте в сковороду разом із броколі. Перемішайте разом і готуйте, періодично помішуючи. Подавайте з рисом чи без нього.