Для приготування цього супу вам знадобиться всього 50 хвилин.
Тріска — дуже смачна риба. Мало хто знає, що з неї можна приготувати смачний і досить екзотичний суп, головне, точно дотримуватися рецепту. Пише ТСН.
Інгредієнти на 4 порції:
Дрібно нарізати цибулю-шалот, імбир і часник і перемолоти в блендері з коріандром, куркумою, сіллю і перцем. Закинути суміш в гарячий рибний бульйон, додавши лимонний сік і тростинний цукор. Тушкувати під кришкою близько 20-30 хвилин.
Тріску нарізати кубиками, капусту — соломкою, спаржеву квасолю — великими шматками, цибулю — тонкими кільцями. Додати в бульйон і варити на повільному вогні до повної готовності риби і овочів. Суп зверху посипати свіжим коріандром.