Контракти.ua

699  —  17.01
Тайський суп із тріскою: простий рецепт
Тайський суп із тріскою: простий рецепт

Для приготування цього супу вам знадобиться всього 50 хвилин.

Тріска — дуже смачна риба. Мало хто знає, що з неї можна приготувати смачний і досить екзотичний суп, головне, точно дотримуватися рецепту. Пише ТСН. 

Інгредієнти на 4 порції:

  • 400 г філе тріски без шкіри і кісток
  • 2 цибулини-шалот
  • 20 г свіжого імбиру
  • 2 зубчики часнику
  • 1 ч. л. насіння коріандру
  • 0,5 ч. л. куркуми
  • 0,5 ч. л. чорного перцю
  • 0,5 ч. л. солі
  • 1 л рибного бульйону
  • 2 ст. л. лимонного соку
  • 2 ст. л. тростинного цукру
  • 1/4 капустини
  • 100 г спаржі
  • 2 цибулини середнього розміру
  • свіжий коріандр (дрібно порубати)

Дрібно нарізати цибулю-шалот, імбир і часник і перемолоти в блендері з коріандром, куркумою, сіллю і перцем. Закинути суміш в гарячий рибний бульйон, додавши лимонний сік і тростинний цукор. Тушкувати під кришкою близько 20-30 хвилин.

Тріску нарізати кубиками, капусту — соломкою, спаржеву квасолю — великими шматками, цибулю — тонкими кільцями. Додати в бульйон і варити на повільному вогні до повної готовності риби і овочів. Суп зверху посипати свіжим коріандром.