Для приготування цього супу вам знадобиться всього 40 хвилин.
Щоб здивувати гостей і потішити близьких, іноді можна приготувати що-небудь просте, але водночас нетривіальне. Пише ТСН.
Промити мідії і переконатися, що всі вони закриті. Закинути їх у каструлю і налити вщерть води (обов'язково чистої, відфільтрованої), а також вино. Накрити кришкою і варити мідії доти, поки вони не розкриються. Коли вони розкрилися, виловити їх із каструлі і очистити м'ясо від раковин.
У каструлю налити 3 склянки води, додати рибний бульйонний кубик і варити близько 4 хвилин. Моркву і селеру нарізати маленькими кубиками і закинути в каструлю. Потім додати вершки, мідії, каєнский перець за смаком і варити до готовності овочів.
Порада: можна зберегти деякі мушлі і використовувати їх як прикрасу для супу перед подаванням на стіл. Суп подавати із скибочкою хліба, посипавши зверху дрібно нарізаною петрушкою.