539 — 09.01
Рулет з яблуками і корицею: рецепт смачної та низькокалорійної випічки
Для смачного яблучного рулету важливо, щоб яблука були кисло-солодкими. Рулет виходить низькокалорійним, оскільки зовсім не містить олії.
Для нього вам знадобляться яблука, борошно, яйця, цукор і кориця. Корж для рулету випікається разом з яблучною начинкою. Пише ТСН.
Інгредієнти
Борошно - 120 г
Яйця - 4 шт.
Цукор - 130 г
цукор для начинки - 1 ст. л.
Розпушувач - 1 ч. л.
Яблука - 5 шт.
Кориця - 0,5 ч. л.
цукрова пудра
- Яблука почистьте, натріть на тертці. Додайте цукор, корицю та перемішайте.
- Яйця збийте з цукром до пишної піни. Додайте просіяне борошно з розпушувачем і вимішайте лопаткою знизу вгору.
- Деко вистеліть пергаментним папером. Викладіть яблука, розрівняйте і залийте тістом.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 10-15 хвилин до золотистого кольору.
- Готовий корж одразу переверніть на чистий, сухий рушник. Обережно видаліть пергаментний папір. Згорніть гарячий корж у щільний рулет (допомагайте собі рушником). Трохи остудіть і посипте цукровою пудрою.
Поради:
- За бажанням до яблук можна додати банан.