567 — 09.01
Мигдальне печиво у формі півмісяця: дуже простий рецепт
Це мигдальне печиво у формі півмісяця готується швидко та дуже легко. Воно насичене солодким горіховим смаком, розсипчасте і хрумке зовні.
Ідеально підходить для поживного сніданку з капучіно чи молоком. Пише ТСН.
Інгредієнти
вершкове масло кімнатної температури - 55 г
цукор - 60 г
яйця - 1 шт.
екстракт мигдалю - 1/4 чайної ложки
сіль - 1 щіпка
мигдальне борошно - 150 г
борошно - 120 г
нарізаний мигдаль - 75 г
цукрова пудра для прикраси (за бажанням)
- У великій мисці збийте вершкове масло з цукром, сіллю, мигдальним екстрактом і яйцем до отримання однорідної маси.
- Додайте мигдальне борошно і борошно і добре перемішайте.
- Розігрійте духовку до 180 градусів. Обваляйте шматочки тіста в нарізаному мигдалі і надайте їм форму півмісяця.
- Покладіть печиво на силіконовий килимок для випічки або пергаментний папір на деко. Випікайте печиво близько 20-25 хвилин, поки воно не стане злегка золотистим зверху.
- Дайте печиву охолонути і за бажанням прикрасьте цукровою пудрою.