Контракти.ua

488  —  09.01
Мигдальне печиво у формі півмісяця: дуже простий рецепт
Мигдальне печиво у формі півмісяця: дуже простий рецепт

Це мигдальне печиво у формі півмісяця готується швидко та дуже легко. Воно насичене солодким горіховим смаком, розсипчасте і хрумке зовні.

Ідеально підходить для поживного сніданку з капучіно чи молоком. Пише ТСН. 

Інгредієнти

вершкове масло кімнатної температури - 55 г

цукор - 60 г

яйця - 1 шт.

екстракт мигдалю - 1/4 чайної ложки

сіль - 1 щіпка

мигдальне борошно - 150 г

борошно - 120 г

нарізаний мигдаль - 75 г

цукрова пудра для прикраси (за бажанням)

  1. У великій мисці збийте вершкове масло з цукром, сіллю, мигдальним екстрактом і яйцем до отримання однорідної маси.
  2. Додайте мигдальне борошно і борошно і добре перемішайте.
  3. Розігрійте духовку до 180 градусів. Обваляйте шматочки тіста в нарізаному мигдалі і надайте їм форму півмісяця.
  4. Покладіть печиво на силіконовий килимок для випічки або пергаментний папір на деко. Випікайте печиво близько 20-25 хвилин, поки воно не стане злегка золотистим зверху.
  5. Дайте печиву охолонути і за бажанням прикрасьте цукровою пудрою.