Контракти.ua

1063  —  08.01
М'ясо з овочами, запечене у фользі: рецепт святкової страви
М'ясо з овочами, запечене у фользі: рецепт святкової страви

Така страва підійде для свята, оскільки має апетитний та красивий вигляд. Запечене м'ясо з овочами можна подати у фользі: покладіть кожну порцію на тарілку.

Готується дуже швидко: наріжте м'ясо, овочі, натріть сир, викладіть шарами і запікайте у фользі. Пише ТСН. 

Інгредієнти

свинина (ошийок) - 800 г

картопля - 3 шт.

печериці - 150 г

болгарський перець - 1 шт.

сир твердий - 150 г

майонез

приправа для м'яса

сіль

панірувальні сухарі

олія

  1. Картоплю та цибулю очистіть і наріжте кружалцями.
  2. Печериці також наріжте кружальцями, перець - кільцями, а сир - пластинами.
  3. Свинину наріжте пластами завтовшки трохи більше одного сантиметра і відбийте молоточком через харчову плівку.
  4. Лист фольги змастіть олією. Викладіть м'ясо, посоліть та посипте приправою. На м'ясо викладіть картоплю, цибулю, печериці, болгарський перець, майонез, сир і посипте сухарями. Загорніть у фольгу, щоб вийшов мішечок.
  5. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці за 200 градусів 40-50 хвилин.

Поради:

  • Кожен шар трохи підсолюйте.