Для приготування риби в клярі вам знадобиться трохи більше часу, ніж просто засмажити її, але результат вас здивує.
Для того, щоб вийшов хрусткий і ніжний кляр, шматочки філе необхідно обваляти в борошні і тільки потім опускати в нього. Пише ТСН.
Для кляру:
Для панірування:
Філе риби наріжте невеликими шматочками. Посоліть і поперчіть.
Для кляру: в миску всипте борошно, крохмаль, розпушувач і перемішайте. Додайте куркуму та жовток яйця. Поступово вливайте воду та перемішуйте віночком. У білок всипте щіпку солі і збийте віночком до легкої піни. Додайте білок в тісто і знову все перемішайте.
В окремий посуд всипте борошно для панірування.
Шматочки риби паніруйте в борошні, злегка струшуйте його і занурюйте в кляр.
Викладайте філе на сковороду з розігрітою олією і обсмажуйте на середньому вогні до золотистої скоринки.
Поради:
Філе риби використовуйте будь-яке.