546 — 17.12.23
Рублені котлети з курячого мʼяса та цибулі – не потрібно м'ясорубки, з'їдаються за 10 хвилин
Рецепт рублених котлет, які на смак не поступаються котлетам з фаршу, а готуються дуже швидко.
Пропонуємо рецепт смачних рублених курячих котлет. Для таких котлет не потрібна м'ясорубка, готуються вони дуже швидко і завжди вдаються. Їх можна готувати з різних видів м’яса – яловичини, курятини, свинини або навіть риби. Рублені котлети готуються шляхом змішування всіх інгредієнтів, їх можна смажити, запікати в духовці. Подаються вони з соусами, картоплею, іншими гарнірами. Пише ТСН.
Інгредієнти для рублених котлет
- 500 г курячого філе,
- 1 середня цибуля,
- 2 зубчики часнику,
- 2 яйця,
- 2 ст. л. борошна,
- кілька столових ложок олії для смаження,
- сіль і перець за смаком.
Спосіб приготування котлет
- Наріжте дрібно цибулю й часник. Для подрібнення, якщо є, можна застосувати блендер.
- Куряче філе добре помити, прибрати плівку та шкірку, порізати на дрібні кубики.
- М'ясо посолити і додати за смаком спеції.
- Додайте до м'яса нарізану цибулю та часник.
- Вбийте яйця до суміші. Посоліть і поперчіть за смаком. Змішайте все добре, щоб отримати однорідну масу.
- Додаємо дві ложки борошна та формуємо котлети.
- Розігрійте олію у сковороді на середньому вогні. Викладаємо ложкою котлети та обсмажуємо їх з обох боків до золотаво-коричневої скоринки приблизно по 5-7 хвилин з кожного боку, залежно від розміру котлет.