Контракти.ua

519  —  07.12.23
Капустяні оладки на кефірі: рецепт смачного сніданку
Капустяні оладки на кефірі: рецепт смачного сніданку

Капустяні оладки нагадують пиріжки з тушкованою капустою, тільки ліниві. Завдяки кефіру тісто виходить ніжним і ситним.

Для приготування страви вам знадобляться кефір, капуста, цибуля, яйця і трохи борошна. Пише ТСН. 

 

Інгредієнти

капуста білокачанна - 200 г

кефір - 200 мл

яйце - 1 шт.

розпушувач - 1/3 ч. л.

цибуля ріпчаста - 1 шт.

борошно - 4 ст. л.

Цукор - 1 ч. л.

сіль

рослинна олія

  1. Капусту дрібно нашаткуйте, присипте сіллю і розітріть руками, щоб вона стала м'якою.
  2. Цибулю дрібно наріжте.
  3. Капусту з'єднайте з кефіром. Додайте розпушувач, цибулю, яйце, цукор, сіль і борошно. Гарно перемішайте.
  4. Обсмажуйте на розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії з двох боків до золотистої скоринки.

Поради:

  • Тісто має бути густуватим, якщо ж воно рідке, додайте ще борошно.