442 — 05.12.23
М'ясо з овочами, запечене у фользі: рецепт святкової страви
Така страва підійде для свята, оскільки має апетитний та красивий вигляд. Запечене м'ясо з овочами можна подати у фользі: покладіть кожну порцію на тарілку.
Готується дуже швидко: наріжте м'ясо, овочі, натріть сир, викладіть шарами і запікайте у фользі. Пише ТСН.
Інгредієнти
свинина (ошийок) - 800 г
картопля - 3 шт.
печериці - 150 г
болгарський перець - 1 шт.
сир твердий - 150 г
майонез
приправа для м'яса
сіль
панірувальні сухарі
олія
- Картоплю та цибулю очистіть і наріжте кружалцями.
- Печериці також наріжте кружальцями, перець - кільцями, а сир - пластинами.
- Свинину наріжте пластами завтовшки трохи більше одного сантиметра і відбийте молоточком через харчову плівку.
- Лист фольги змастіть олією. Викладіть м'ясо, посоліть та посипте приправою. На м'ясо викладіть картоплю, цибулю, печериці, болгарський перець, майонез, сир і посипте сухарями. Загорніть у фольгу, щоб вийшов мішечок.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці за 200 градусів 40-50 хвилин.
Поради:
- Кожен шар трохи підсолюйте.