Розпочався сезон гранатів і хурми, проте не всі знають, що їх можна вдало використовувати, додаючи до страв і салатів.
Кулінарна блогерка Шеріл Вакнін поділилася новим рецептом яскравого вітамінного салату. Пише ТСН.
Рукола - 100 г
зерна граната - 50 г
хурма - 1 шт.
фенхель - 50 г
волоські горіхи
пармезан - 60 г
кріп
оливкова олія - 4 ст. л.
бальзамічний оцет - 1,5 ст. л.
Мед - 2 ч. л.
діжонська гірчиця - 1 ч. л.
сік лимона - 2 ст. л.
За бажанням хурму можна замінити яблуком, а решту заправки зберігати в холодильнику до тижня.
Кулінарка рекомендує подавати це як гарнір до обіду чи вечері. Додайте трохи кіноа або смаженого нуту, щоб зробити це повноцінним обідом.