Контракти.ua

695  —  23.11.23
Гуляш із курячої печінки: незвичайний рецепт
Гуляш із курячої печінки: незвичайний рецепт

Гуляш із курячої печінки готується досить швидко на сковороді. Куряча печінка з цибулею та морквою в томатно-сметанному соусі виходить ніжною та соковитою.

До цієї страви підійде практично будь-який гарнір: картопляне пюре, макарони або відварний рис. Пише ТСН. 

Інгредієнти

куряча печінка - 300 г

ріпчаста цибуля - 1 шт.

морква - 1 шт.

томатна паста - 1 ст. л.

Сметана - 2 ст. л.

борошно пшеничне - 1 ст. л.

вода тепла - 300 мл

олія - 2 ст. л.

перець чорний мелений

сіль

  1. Печінку очистіть від плівок та проток. Промийте та розріжте на шматочки.
  2. Цибулю дрібно наріжте і обсмажте на олії до прозорості. Моркву натріть на великій тертці та обсмажте разом із цибулею кілька хвилин.
  3. Печінку обваляйте в борошні і додайте її до смажених овочів, обсмажте ще три хвилини.
  4. У мисці з'єднайте томатну пасту, сметану, воду, сіль та перець. Перемішайте.
  5. Влийте в сковороду до печінки та овочів. Перемішайте. Тушкуйте під закритою кришкою 6-8 хвилин на середньому вогні.

Поради:

  • В овочі під час смаження можна додати 2 зубчики часнику.