Контракти.ua

484  —  20.11.23
Буряк по-корейськи: рецепт смачної закуски
Буряк по-корейськи: рецепт смачної закуски

Рецепт простий і доступний, що нагадує моркву по-корейськи, тільки замість неї використовуємо буряк. Щоб страва вийшла смачною і соковитою, вибирайте солодкий і соковитий овоч.

Для приготування вам знадобляться спеціальна тертка для корейської моркви, буряків та приправи. Пише ТСН. 

Інгредієнти

буряк сирий - 500 г

олія - 60 мл

оцет 9% - 2 ст. л.

Цукор - 2 ст. л.

Сіль - 0,5 год. л

Часник - 3 зубчики

перець чорний мелений - 0,25 ч. л.

коріандр мелений - 0,25 ч. л.

  1. Очищений сирий буряк натріть на тертці для корейської моркви. Посипте його сіллю та цукром і залиште на 20 хвилин. Відтисніть.
  2. У миску викладіть буряк, додайте часник, видавлений через прес, оцет, перець, мелений коріандр.
  3. Олію доведіть до кипіння та вилийте на спеції. Все добре перемішайте.
  4. Накрийте миску плівкою та відправте в холодильник на 2-3 години.

Поради:

  • Страву краще приготувати заздалегідь і дати настоятися в холодильнику на добу.