Контракти.ua

996  —  19.11.23
Французька класика: рецепт смачного лінивого жульєну
Французька класика: рецепт смачного лінивого жульєну

Французи знаються на їжі, тому цей рецепт жульєну стане вашим улюбленим.

Приготуйте цю страву - і ви не лишитесь байдужими. Пише ТСН. 

Інгредієнти

куряче філе - 2 шт

шампіньйони - 300 г

броколі - 1 качан

помідори - 2 шт

моцарела - 70 г

шпинат - 20 г

сметана - 2.5 ст. л.

Яйця - 2 шт

Часник - 3 зубчики

мускатний горіх мелений

червоний перець мелений

чорний перець мелений

сіль

олія

Приготування

  1. Помийте та наріжте невеликими шматочками куряче філе.
  2. Шампіньйони та помідори наріжте скибочками.
  3. Броколі розділіть на суцвіття.
  4. Змастіть форму олією, викладіть в один шар м'ясо, поверх нього гриби, броколі та помідори.
  5. Змішайте яйця, сметану, подрібнений часник, мускатний горіх, червоний і чорний перець та сіль.
  6. Залийте яєчною заправкою м'ясо з овочами, викладіть зверху шматочки моцарели та листя шпинату.
  7. Запікайте в розігрітій до 200°С духовці 30 хвилин.