Контракти.ua

164  —  09.11.23
Основне обладнання для забою свиней
Основне обладнання для забою свиней

Цех для забою свиней потребує якісного та надійного обладнання https://rozfood.net/c/slaughter-lines/pigs-slaughterhouse/. Крім того, таке оснащення має підходити під внутрішній устрій виробничого приміщення. Перед покупкою потрібно виконати огляд і виміри для установки обумовлених машин і допоміжних пристроїв.
Щоб налагодити технологічний процес, потрібне розуміння, що будь-який цех із забою має поділятися на такі зони:

- брудна;

чиста;

сектор основної технологічної переробки м'яса.

У брудній зоні виконується оглушення тварин, після чого тушка переправляється в чисту зону, там здійснюється знекровлення. Слідом за цим туші та напівтуші передаються у виробничу зону, в ній відбувається оброблення, обвалювання, і жилування м'яса.

Поділ виробництва на такі зони покликаний забезпечити надійну безпеку працівників і виробленої продукції. Розглянемо тепер, яке основне обладнання застосовується на такому виробництві.

Прогінний коридор для свиней

Прогінний коридор встановлюється в приміщення, де відбувається забій свиней. Основне завдання цієї конструкції є напрямок тварин із приміщення, де вони утримуються в бокс оглушення. Такі коридори виготовляються з чорної сталі з гарячим оцинкуванням або використовується альтернативний матеріал у вигляді нержавіючої сталі. Довжина даної конструкції в основному становить 180 см.

Бокс оглушення свиней

Такий пристрій, як бокс оглушення свиней створений для утримання тварини в нерухомому стані з подальшим її оглушенням. Це устаткування належить до основного обладнання для забою. Воно виготовляється з нержавіючої сталі. Принцип роботи досить простий — свиня входить всередину, за нею зачиняються дверцята, які не дають змоги їй рухатися, оператор здійснює оглушення, потім натискає на важіль, відкриваючи бічну стінку, даючи змогу тушці викотитися з боксу.

Машина для ошпарювання і зняття щетини

Цей пристрій оснащений двома кришками, завдяки їм є можливість після проведення забою завантажувати туші тварин, як спереду, так і ззаду обумовленої машини. З бічної сторони цього пристрою розташовується сепаратор щетини з кошиком. Корпус виконано з кислотостійкої сталі. Виробнича частина складається з таких елементів:

пульт управління;

барабан для зняття щетини;

ошпарювач. 

Усередині пристрою встановлено систему обігріву парою, пристосування для викидання свинячих туш назовні, і два вали, що знімають щетину.

Машина для зняття щетини свинячої шкури

Потрапляючи на граблі скреб-машини, вал, що обертається, завдяки зубам, оснащеними скребками, відбувається усунення щетини. Під час цього процесу туша піддається обприскуванню водою, це дає можливість ретельного очищення і викиду щетини у ванну. Після завершення процедури відбувається автоматичне відкриття клітки з викидом туші з машини.

Статьи по теме
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание

Современные технологии существенно облегчают жизнь и помогают поддерживать комфорт в доме, особенно когда речь идет о стабильности электроснабжения. Один из таких полезных приборов – инвертор для газового котла. В условиях нестабильного электропитания или отсутствия центрального энергоснабжения, инверторы становятся незаменимыми устройствами. Они не только обеспечивают бесперебойную работу котлов, но и помогают поддерживать электрические приборы в доме.
17.09 — 356

Де знайти офлайн магазини HARVEST?
Де знайти офлайн магазини HARVEST?

У сучасному світі, де онлайн-шопінг стає дедалі популярнішим, важко переоцінити задоволення від відвідування фізичних магазинів. Можливість доторкнутися до тканини, приміряти одяг та отримати професійну консультацію – це ті моменти, які створюють унікальний досвід покупок. Якщо ви шукаєте стильні та якісні аксесуари й одяг від HARVEST, то, безумовно, захочете відвідати один з офлайн магазинів. У цьому блозі ми розповімо, де саме ви можете знайти наші магазини.
12.09 — 414

Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства
Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства

Пакеты стали незаменимым элементом нашего быта. Ежедневно миллиарды людей по всему миру используют их для транспортировки продуктов, хранения вещей, упаковки подарков и многого другого.
11.09 — 389