Контракти.ua

573  —  11.11.23
Гаряча закуска з лаваша з ковбасою та сиром: рецепт швидкого перекусу
Гаряча закуска з лаваша з ковбасою та сиром: рецепт швидкого перекусу

Якщо вам необхідно приготувати ситне і швидке перекушування, то завжди на допомогу приходить тонкий лаваш. Готувати страву з лаваша дуже просто: достатньо покласти на неї начинку, загорнути та обсмажити.

Лаваш можна подати до сніданку і як перекус. Він не розвалюється та добре тримає форму. Пише ТСН. 

Інгредієнти

тонкий лаваш - 1 шт.

ковбаса копчена - 6 скибочок

помідор свіжий - 1 шт.

сир твердий - 60 г

майонез - 2 ч. л.

  1. Лаваш слід розрізати на дві частини. Один бік змастіть майонезом, залишаючи чистими краї. На змащену майонезом частину лаваша викладіть ковбасу. На ковбасу - порізаний тонкими кільцями помідор.
  2. Натертим на великій тертці сиром посипте ковбасу із помідорами.
  3. Починаючи з боку, на якому викладено начинку, акуратно загорніть лаваш у формі конверта, підігнувши краї всередину. Те саме проробіть і з другою частиною лаваша.
  4. Обсмажте лаваші на розігрітій сухій сковороді кілька хвилин.

Поради:

  • Ковбасу можна використати будь-яку.
  • Майонез можна замінити сметаною.