502 — 05.11.23
Язички з листкового тіста з цукром та корицею: дуже простий рецепт
Язички листкові – це рецепт солодкої страви, який відрізняється від іншої випічки своєю простотою у приготуванні. Для приготування нам знадобиться листкове тісто, цукор та кориця.
Розкатали тісто, посипали цукром із корицею – і в духовку. Слойки виходять в міру солодкі, хрусткі, розсипчасті і тануть у роті. Пише ТСН.
Інгредієнти
листкове тісто - 500 г
цукор - 5 ст. л.
Кориця - 1 ч. л.
Яйце - 1 шт.
- Заздалегідь дістаньте тісто із морозильної камери. Дайте йому трохи розморозитись.
- Яйце збийте віночком.
- Тісто наріжте на прямокутники розміром 10*4 см. Викладіть на деко, застелене пергаментом. Кожну слойку змастіть збитим яйцем.
- У мисці змішайте цукор із корицею. Обсипте рівномірно кожен виріб цукром із корицею.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 190 градусів 12-15 хвилин до золотистого кольору.
Поради:
- Тісто використовуйте листкове дріжджове або бездріджове.