460 — 24.10.23
Ліниві біляші: дуже простий рецепт
У вас є фарш та кефір? Тоді приготуйте ліниві біляші. Тісто для біляшів готується так, як і на оладки. Єдине, що в нього потрібно додати фарш із цибулею.
Перемішайте та обсмажте на сковороді. Пише ТСН.
Інгредієнти
фарш свинячий - 300 г
кефір - 400 г
яйця - 2 шт.
борошно - 200 г
ріпчаста цибуля - 1 шт.
часник - 2 зубчики
цукор - 0,5 ч. л.
перець чорний мелений
сіль
олія
- До теплого кефіру додайте соду, залиште на п'ять хвилин.
- У мисці змішайте яйця, цукор, сіль, збийте трохи віночком. Додайте кефір із содою. Поступово всипте в тісто просіяне борошно і перемішайте.
- До фаршу додайте перець, подрібнену цибулю та часник, видавлений через прес. Перемішайте. Все з'єднайте та добре перемішайте.
- На сковороді розігрійте олію. Викладайте столовою ложкою на сковороду тісто, потім фарш і знову тісто. Обсмажуйте з двох боків до золотистої скоринки.
Поради:
- Фарш використовуйте будь-який.