Контракти.ua

705  —  23.10.23
М'ясо з квасолею: покроковий рецепт
М'ясо з квасолею: покроковий рецепт

Це дуже смачний рецепт традиційної угорської страви особливо доречної в холодну пору року.

Ця страва ідеально пасує для сімейної вечері, та буде мати прекрасний вигляд навіть на святковому столі. Пише ТСН. 

Інгредієнти:

яловичина - 750 г

копчене сало (корейка, грудинка) - 80 г

цибуля - 60 г

мелений чорний перець - 1 ч. л.

солодкий перець - 1 шт.

помідор - 1 шт.

біла квасоля - 200 г

сметана - 250 г

борошно - 1 ч. л.

сіль

Приготування

Замочити квасолю на одну добу.

Злити воду, промити квасолю, залити знову водою і варити без солі.

Подрібнити цибулю і тушкувати в жирі з розтопленого сала. Додати перець.

На сковороду додати нарізане кубиками м'ясо, смажити 4-6 хв, потім додати води і тушкувати до готовності. Під кінець м'ясо знову треба посмажити в жирі 4-5 хв.

Додати до м'яса нарізані скибочками перець і помідор. Смажити 5-6 хв.

З вареної квасолі злити воду, змішати її з м'ясом, посолити.

У сметані розмішати борошно, залити м'ясо з квасолею, перемішати, варити 5-6 хвилин.