Контракти.ua

446  —  20.10.23
Легкий суп із сочевицею на овочевому бульйоні: рецепт від Євгена Клопотенка
Легкий суп із сочевицею на овочевому бульйоні: рецепт від Євгена Клопотенка

Печериці або гливи надають чудовий смак цьому супу.

Мені дуже подобається сочевиця в гарнірах і супах. Сьогодні я пропоную вам приготувати дивовижно простий і смачний суп із сочевицею на овочевому бульйоні. На свій розсуд ви можете додати в нього улюблені овочі та трави, але обов'язково додайте в нього шампіньйони або гливи - вони надають чудовий смак цьому супу. Пише ТСН. 

Час підготування - 30 хвилин

Час приготування - 35 хвилин

Інгредієнти:

зелена сочевиця - 50 г

часник - 1 зубчик

стебло селери - 1 шт.

квасоля стручкова - 100 г

морква - 100 г

печериці - 50 г

сіль і перець

петрушка - 4 гілочки

Приготування:

Приготуйте базовий овочевий бульйон за моїм рецептом. Налийте бульйон в каструлю, додайте сочевицю, подрібнений часник. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть під кришкою 20 хвилин, поки сочевиця не стане м'якою.

Додайте подрібнене стебло селери, подрібнену моркву та печериці, порізані пластинками, додайте сіль і перець за смаком. Варіть ще 15 хвилин, в кінці додайте подрібнене листя петрушки.

Готувати - це просто!