Контракти.ua

630  —  19.10.23
Вершковий суп із мідіями: простий, але вишуканий рецепт
Вершковий суп із мідіями: простий, але вишуканий рецепт

Для приготування цього супу вам знадобиться всього 40 хвилин.

Щоб здивувати гостей і потішити близьких, іноді можна приготувати що-небудь просте, але водночас нетривіальне. Пише ТСН. 

Інгредієнти на 4 порції:

  • 1 кг мідій
  • 2 скл. білого вина, сухого
  • 2 моркви середнього розміру
  • 1 стебло селери
  • 3 скл. води (для супу, не для мідій)
  • 1 кубик рибного бульйону
  • 2 скл. жирних вершків
  • каєнський перець
  • петрушка
  • сіль
  • хліб

Промити мідії і переконатися, що всі вони закриті. Закинути їх у каструлю і налити вщерть води (обов'язково чистої, відфільтрованої), а також вино. Накрити кришкою і варити мідії доти, поки вони не розкриються. Коли вони розкрилися, виловити їх із каструлі і очистити м'ясо від раковин.

У каструлю налити 3 склянки води, додати рибний бульйонний кубик і варити близько 4 хвилин. Моркву і селеру нарізати маленькими кубиками і закинути в каструлю. Потім додати вершки, мідії, каєнский перець за смаком і варити до готовності овочів.

Порада: можна зберегти деякі мушлі і використовувати їх як прикрасу для супу перед подаванням на стіл. Суп подавати із скибочкою хліба, посипавши зверху дрібно нарізаною петрушкою.

Статьи по теме
Вершковий суп із мідіями: простий, але вишуканий рецепт
Вершковий суп із мідіями: простий, але вишуканий рецепт

Для приготування цього супу вам знадобиться всього 40 хвилин.
17.01 — 428

Паста з беконом та персиками: дуже простий але вишуканий рецепт
Паста з беконом та персиками: дуже простий але вишуканий рецепт

Літо – час експериментів. Спробуйте приготувати пасту з горгонзолою, персиками та беконом.
06.08.23 — 399

Паста з беконом та персиками: дуже простий але вишуканий рецепт
Паста з беконом та персиками: дуже простий але вишуканий рецепт

Літо – час експериментів. Спробуйте приготувати пасту з горгонзолою, персиками та беконом.
27.07.23 — 590