1464 — 17.10.23
Салат із буряка: рецепт смачної та корисної страви
Буряк має безліч корисних речовин. Страва стане смачним доповненням для м'яса, риби та різних гарнірів.
Для приготування салату нам знадобляться варений буряк і маринована цибуля. Пише ТСН.
Інгредієнти
буряк відварений - 2 шт.
цибуля - 1 шт.
часник - 1 зубчик
коріандр мелений - 1 ч. л.
Олія - 2 ст. л.
Цукор - 0,5 ч. л.
сіль
- Буряк попередньо відваріть або запікайте у духовці.
- Цибулю наріжте тонкими півкільцями. Додайте яблучний оцет та цукор. Перемішайте.
- Залишіть промаринуватися на 15 хвилин. Потім злийте маринад.
- Буряк натріть на "корейській" тертці. Додайте часник (видавлений через прес), мелений коріандр, лимонний сік, посолити. Влийте олію.
- Додайте мариновану цибулю.
- Все перемішайте.