Контракти.ua

613  —  17.10.23
Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски
Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски

Для бутербродів використовуйте смачний хліб і солодку цибулю. А якщо буряки відварите напередодні, то часу на приготування піде набагато менше.

Якщо зварені буряки натрете на тертці, змішаєте з часником і майонезом, викладете на чорний хліб і додасте зверху шматочок оселедця, то отримаєте неймовірно смачну закуску. Пише ТСН. 

Інгредієнти:

  • буряк – 1 шт. (невеликий);
  • часник – 1 зубчик;
  • чорний хліб;
  • майонез;
  • ріпчаста цибуля.

Приготування:

Буряк вимити, зварити в шкірці до готовності (від моменту закипання треба 45-50 хвилин). Воду злити, остудити. Відварені буряки очистити від шкірки й натерти на середній тертці. Додати пропущений через прес часник і майонез. Перемішати, посолити за смаком.

Оселедець обробити на філе, видаляючи з риби кісточки.

Чорний хліб наріжте трикутниками. Викладіть на нього бурякову масу, а зверху покладіть шматочок оселедця. Прикрасьте кільцями цибулі.

Поради:

  • Майонез можна замінити сметаною.