607 — 14.10.23
Баклажани, запечені з помідорами та сиром
Поєднавши помідори, сир та баклажани, ви отримаєте яскраву дієтичну страву. Помідори та часник додадуть легку кислинку та гостроту.
Такі баклажани дуже смачні як у гарячому, так і холодному вигляді. Пише ТСН.
Інгредієнти
Баклажани - 500 г
помідори свіжі - 300 г
сир твердий - 120 г
часник - 4 зубчики
перець чорний мелений
сіль
- Баклажани наріжте кружальцями завтовшки близько одного сантиметра. Добре посоліть та залиште на 30 хвилин. Потім промийте у холодній воді.
- Помідори наріжте кружальцями.
- Сир натріть на дрібній тертці, часник дрібно нарубайте ножем.
- Баклажани викладіть у форму для запікання. Кожне кружальце посипте часником, покладіть зверху помідор, посоліть, поперчіть і посипте сиром.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 30 хвилин.
Поради:
Сир використовуйте будь-який.