630 — 07.10.23
Тушкована свинина з болгарським перцем: рецепт смачної м'ясної страви
Ніжне м'ясо в поєднанні з овочами та соусом, який утворюється під час тушкування, не залишить байдужим. Страва підійде до будь-якого гарніру.
Вам знадобляться свиняча вирізка, болгарський перець, цибуля, помідори, спеції та сковорода. Пише ТСН.
Інгредієнти
свиняча вирізка - 700 г
перець солодкий болгарський - 300 г
цибуля ріпчаста - 200 г
помідори - 300 г
паприка солодка - 0,5 ч. л.
перець чилі - за смаком
часник - 2 зубчики
рослинна олія - 3 ст. л.
перець чорний мелений
сіль
- Свинину наріжте середніми шматочками.
- Цибулю очистьте і наріжте півкільцями.
- З перцю заберіть насіння і поріжте його соломкою.
- На розпеченій сковороді з додаванням олії обсмажте цибулю до легкого золотистого кольору і додайте болгарський перець. Обсмажте ще хвилини чотири. Додайте нарізані кубиком томати, обсмажуючи все кілька хвилин.
- До овочів викладіть нарізане м'ясо, чорний перець, паприку, подрібнений часник, перець чилі й сіль. Додайте воду, накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні близько години, поки м'ясо стане м'яким.
Поради:
За бажанням додайте зелень.