Контракти.ua

553  —  07.10.23
Тушкована свинина з болгарським перцем: рецепт смачної м'ясної страви
Тушкована свинина з болгарським перцем: рецепт смачної м'ясної страви

Ніжне м'ясо в поєднанні з овочами та соусом, який утворюється під час тушкування, не залишить байдужим. Страва підійде до будь-якого гарніру.

Вам знадобляться свиняча вирізка, болгарський перець, цибуля, помідори, спеції та сковорода. Пише ТСН. 

Інгредієнти

свиняча вирізка - 700 г

перець солодкий болгарський - 300 г

цибуля ріпчаста - 200 г

помідори - 300 г

паприка солодка - 0,5 ч. л.

перець чилі - за смаком

часник - 2 зубчики

рослинна олія - 3 ст. л.

перець чорний мелений

сіль

  1. Свинину наріжте середніми шматочками.
  2. Цибулю очистьте і наріжте півкільцями.
  3. З перцю заберіть насіння і поріжте його соломкою.
  4. На розпеченій сковороді з додаванням олії обсмажте цибулю до легкого золотистого кольору і додайте болгарський перець. Обсмажте ще хвилини чотири. Додайте нарізані кубиком томати, обсмажуючи все кілька хвилин.
  5. До овочів викладіть нарізане м'ясо, чорний перець, паприку, подрібнений часник, перець чилі й сіль. Додайте воду, накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні близько години, поки м'ясо стане м'яким.

Поради:

За бажанням додайте зелень.