Контракти.ua

587  —  07.10.23
Салат Нісуаз із тунцем: класичний рецепт
Салат Нісуаз із тунцем: класичний рецепт

Знаменитий французький салат Нісуаз можна готувати з консервованого тунця, а можна замість нього використати обсмажений свіжий стейк цієї риби.

У будь-якому разі вийде чудово. Пише ТСН. 

Інгредієнти

Яйця - 2 шт.

молода картопля - 400 г

стручкова французька квасоля - 400 г

помідори чері - 10 шт.

червона цибулина - половина

чорні оливки без кісточки - 8 шт.

консервований тунець - 1 баночка

білий винний оцет - 1 ст. л.

оливкова олія - 3 ст. л.

сіль

  1. Відваріть яйця протягом 8 хвилин. Промийте під холодною водою та очистіть.
  2. Картоплю відваріть у холодній підсоленій воді до м'якості.
  3. Квасолю відваріть у киплячій воді до стану al dente.
  4. Помістіть яйця, картоплю, квасолю, помідори (розрізані навпіл), цибулю (дрібно нарізану) та оливки у велику миску і акуратно перемішайте.
  5. Відкрийте банку з тунцем і злегка розімніть його виделкою. Викладіть у салат згори.
  6. Зробіть заправку, змішайте сіль, оцет і олію і полийте їй салат.
Статьи по теме
Салат Нісуаз із тунцем: класичний рецепт
Салат Нісуаз із тунцем: класичний рецепт

Знаменитий французький салат Нісуаз можна готувати з консервованого тунця, а можна замість нього використати обсмажений свіжий стейк цієї риби.
05.09.23 — 663

Салат Нісуаз із тунцем: класичний рецепт
Салат Нісуаз із тунцем: класичний рецепт

Знаменитий французький салат Нісуаз можна готувати з консервованого тунця, а можна замість нього використати обсмажений свіжий стейк цієї риби.
18.08.23 — 620