553 — 07.10.23
Салат із печінки тріски з сиром та перепелиними яйцями: класичний рецепт
Печінка тріски – це цінний і корисний продукт. Страву можна додавати до повсякденного меню або подавати до святкового столу. Салат містить прості інгредієнти: печінка тріски, перепелині яйця і сир.
Продукти натріть, наріжте, перемішайте. Викладіть до салатниці, заправте соусом і прикрасьте. Пише ТН.
Інгредієнти
яйця перепелині - 10 шт.
сир твердий - 150 г
печінка тріски консервована - 1 баночка
майонез - 1 ст. л.
перець чорний мелений
сіль
зелень
- Зваріть перепелині яйця круто чотири хвилини після закипання води. Остудіть, очистьте. Розріжте на четвертинки.
- Твердий сир натріть на тертці.
- Для соусу: з консервів злийте олію до окремої миски. Змішайте її з майонезом. Додайте перець, трохи посоліть.
- Печінку тріски наріжте середніми шматочками.
- Зелень подрібніть.
- З'єднайте яйця, сир, печінку тріски, зелень та акуратно перемішайте. Полийте соусом і прикрасьте зеленню.
Поради:
- Зелень використовуйте на власний смак.