Контракти.ua

553  —  07.10.23
Салат із печінки тріски з сиром та перепелиними яйцями: класичний рецепт
Салат із печінки тріски з сиром та перепелиними яйцями: класичний рецепт

Печінка тріски – це цінний і корисний продукт. Страву можна додавати до повсякденного меню або подавати до святкового столу. Салат містить прості інгредієнти: печінка тріски, перепелині яйця і сир.

Продукти натріть, наріжте, перемішайте. Викладіть до салатниці, заправте соусом і прикрасьте. Пише ТН. 

 

Інгредієнти

яйця перепелині - 10 шт.

сир твердий - 150 г

печінка тріски консервована - 1 баночка

майонез - 1 ст. л.

перець чорний мелений

сіль

зелень

  1. Зваріть перепелині яйця круто чотири хвилини після закипання води. Остудіть, очистьте. Розріжте на четвертинки.
  2. Твердий сир натріть на тертці.
  3. Для соусу: з консервів злийте олію до окремої миски. Змішайте її з майонезом. Додайте перець, трохи посоліть.
  4. Печінку тріски наріжте середніми шматочками.
  5. Зелень подрібніть.
  6. З'єднайте яйця, сир, печінку тріски, зелень та акуратно перемішайте. Полийте соусом і прикрасьте зеленню.

Поради:

  • Зелень використовуйте на власний смак.
Статьи по теме
Салат із печінки тріски з сиром та перепелиними яйцями: класичний рецепт
Салат із печінки тріски з сиром та перепелиними яйцями: класичний рецепт

Салат із печінки тріски з сиром та перепелиними яйцями: класичний рецепт
27.02 — 410