Контракти.ua

567  —  13.09.23
Котлети з курячих сердець: оригінальний рецепт
Котлети з курячих сердець: оригінальний рецепт

Такі котлети будуть смачними, як одразу після приготування, так і в охолодженому вигляді. Ви зможете не тільки значно заощадити, а й потішити сім'ю чимось новим. Головним інгредієнтом страви є курячі серця.

Для фаршу потрібно перекрутити через м'ясорубку серця, цибулю. Додати трохи манки та обсмажити. Вийдуть пухкі, повітряні котлети. Пише ТСН. 

Інгредієнти

курячі серця - 300 г

цибуля ріпчаста - 1 шт.

часник - 1 зубчик

яйце - 1 шт.

манна крупа - 6 ст. л.

перець чорний мелений

сіль

олія – для смаження

  1. Промийте курячі серця під проточною водою. Видаліть жир, протоки, судини та ще раз промийте.
  2. Цибулю очистіть і розріжте на шматочки.
  3. Пропустіть через м'ясорубку курячі серця, цибулю та часник. Додайте яйце, сіль, перець, манну крупу. Добре перемішайте.
  4. Накрийте ємність із фаршем плівкою і залиште на 15-20 хвилин для набухання.
  5. Фарш викладайте столовою ложкою з гіркою в сковороду з розігрітою олією. Обсмажуйте на середньому вогні з двох боків до золотистої скоринки.