Контракти.ua

442  —  10.09.23
Салат з морської капусти та моркви: швидкий та простий рецепт корисної страви
Салат з морської капусти та моркви: швидкий та простий рецепт корисної страви

Такий салат — джерело вітамінів, тому, якщо любите морську капусту, обов'язково спробуйте приготувати.

Коли хочеться урізноманітнити свій стіл яскравою та корисною стравою – зверніть увагу на цей простий салат. Готується така страва дуже швидко, а виходить смачною і добре поєднуватиметься з будь-яким гарніром. Пише ТСН. 

Інгредієнти:

  • Маринована морська капуста – 400 г
  • Морква – 2 шт.
  • Кунжут – 3-4 столові ложки
  • Сіль
  • Перець
  • Свіжий або сушений часник
  • Оливки – 20 шт.

Приготування:

1. З морської капусти злийте зайву воду і викладіть в салатницю.

2. Почистіть морквину і натріть на тертушці, додайте в салатницю до морської капусти.

3. Розріжте оливки на половинки і також додайте до салату.

4. Посоліть, поперчіть за смаком. Також якщо любите часник, додайте 1-2 зубчики, але можна для смаку додати просто гранульований часник.

5. І останній етап – кунжут. Перед тим, як додати його до салату, варто трохи підрум'янити, для цього просто висипте насіння на суху розігріту сковороду і періодично його помішуйте, поки воно не стане золотистими.

6. Перемішайте всі інгредієнти в салатниці та подавайте. Якщо вам здається, що салат сухуватий — додайте трохи оливкової олії і ще раз перемішайте.

Смачного!