776 — 21.08.23
М'ясні тюфтельки з рисом: класичний рецепт
Tюфтельки по-домашньому – це апетитні м'ясні кульки, тушковані в кисло-солодкому томатному соусі.
Щоб вони були смачнішими і краще тримали форму, до м'яса додається рис. Пише ТСН.
Інгредієнти для тюфтельків
- фарш — 600 г;
- рис відварений – 250 г;
- яйце – 1 шт.;
- борошно (для обвалення тюфтельок);
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- часник – 2 зубчики;
- сіль;
- чорний перець.
Для приготування соусу:
- томатний сік – 400 г;
- томатна паста – 40 г;
- морква – 2 шт. (середні);
- цибуля – 2 шт.;
- часник – 1 зубчик;
- паприка – 1 ч. л.;
- суміш італійських трав – 0,5 ч. л.;
- лавровий лист – 1шт.;
- перець чорний мелений;
- цукор, сіль;
- вода – 150 г;
- олія.