Контракти.ua

533  —  18.08.23
Передостанні вихідні літа потішать осінньою прохолодою вночі: яка буде погода на Спаса
Передостанні вихідні літа потішать осінньою прохолодою вночі: яка буде погода на Спаса

Вночі прогнозують комфортні освіжаючі +15…+19 градусів.

Передостанні вихідні літа (19-20 серпня) відзначаться спекою вдень, а вночі і ввечері потішать приємною, майже осінньою, прохолодою, прогнозує відома синоптикиня Наталка Діденко.

"Якщо день спекотний, то вночі можна відкрити вікно і чудове свіже повітря із температурою +15…+19 градусів заповнить спальню. … Дехто навіть вже вкривається тепліше. День справді спекотний. І сьогодні, і завтра", – пише Діденко. Пише УНІАН. 

Синоптикиня прогнозує, що у всіх регіонах можна чекати на "осінню" погоду вночі.

"18-го серпня температура повітря очікується в Україні в межах +29…+33 градусів. А вночі передбачаються комфортні освіжаючі +15…+19 (на півдні +18…+22 градуси). Осінь близько. Дощів у більшості областей країни не видно завтра (антициклон), лише на Закарпатті місцями трохи покрапає і погримить. Вітер східного та північно-східного напрямків, невеликий або помірний. У Києві завтра також погода без особливих змін - сухо, сонячно, спекотно, вночі +18, близько +30 градусів", – пише Діденко і додає, що така погода триматиметься на Спаса (19 серпня) і в неділю, 20 серпня.

Погода в Україні - останні прогнози

За прогнозами синоптиків, до кінця поточного тижня в містах України очікується суха та спекотна погода, подекуди пройдуть короткочасні дощі та грози.

Синоптик Ігор Кібальчича прогнозує, що опади суттєво не вплинуть на температуру повітря.