Контракти.ua

533  —  12.08.23
Гречка по-купецьки з м'ясним фаршем: швидкий рецепт
Гречка по-купецьки з м'ясним фаршем: швидкий рецепт

Рецепт хороший тим, що готується все на одній сковороді — дуже зручно, просто і головне дуже смачно. Для приготування страви нам знадобиться: крупа гречана, фарш, морква та цибуля.

Крупа просочується соком з овочів та фаршу і виходить розсипчастою та соковитою. Пише ТСН. 

Інгредієнти

Гречка - 2 склянки

Вода - 4 склянки

Фарш - 400 г

цибуля ріпчаста - 2 шт.

морква - 2 шт.

гриби печериці - 100 г

томатна паста - 1 ст. л.

Часник - 2 зубчики

Олія - 50 г

вершкове масло -  25 г

перець чорний мелений

цукор - 1 ч. л.

сіль

  1. Цибулю та часник очистіть і наріжте дрібними кубиками.
  2. Моркву наріжте півкільцями, гриби кубиками.
  3. На сковороді з олією та вершковим маслом обсмажте часник до появи аромату.
  4. Додайте гриби і смажте до випаровування рідини.
  5. Додайте моркву та обсмажте до м'якості, а потім фарш, перець та сіль.
  6. Все перемішайте, обсмажте на великому вогні до готовності.
  7. Додайте томатну пасту та цукор і також перемішайте.
  8. Додайте промиту гречку та налийте воду.
  9. Доведіть до кипіння, накрийте кришкою та готуйте на повільному вогні до готовності близько 30 хвилин.

Поради:

  • Фарш використовуйте будь-який.