533 — 12.08.23
Гречка по-купецьки з м'ясним фаршем: швидкий рецепт
Рецепт хороший тим, що готується все на одній сковороді — дуже зручно, просто і головне дуже смачно. Для приготування страви нам знадобиться: крупа гречана, фарш, морква та цибуля.
Крупа просочується соком з овочів та фаршу і виходить розсипчастою та соковитою. Пише ТСН.
Інгредієнти
Гречка - 2 склянки
Вода - 4 склянки
Фарш - 400 г
цибуля ріпчаста - 2 шт.
морква - 2 шт.
гриби печериці - 100 г
томатна паста - 1 ст. л.
Часник - 2 зубчики
Олія - 50 г
вершкове масло - 25 г
перець чорний мелений
цукор - 1 ч. л.
сіль
- Цибулю та часник очистіть і наріжте дрібними кубиками.
- Моркву наріжте півкільцями, гриби кубиками.
- На сковороді з олією та вершковим маслом обсмажте часник до появи аромату.
- Додайте гриби і смажте до випаровування рідини.
- Додайте моркву та обсмажте до м'якості, а потім фарш, перець та сіль.
- Все перемішайте, обсмажте на великому вогні до готовності.
- Додайте томатну пасту та цукор і також перемішайте.
- Додайте промиту гречку та налийте воду.
- Доведіть до кипіння, накрийте кришкою та готуйте на повільному вогні до готовності близько 30 хвилин.
Поради:
- Фарш використовуйте будь-який.