Контракти.ua

280  —  07.08.23
Які штори підійдуть для спальної кімнати?
Які штори підійдуть для спальної кімнати?

Повертаючись додому, кожній людині хочеться відчути тепло, затишок, спокій у власному домі. Найкращим місцем відпочинку після важкого дня стане спальна кімната. Тут є можливість усамітнитись, подбати про себе, розслабитись на зручному ліжку та просто почитати гарну книжку перед сном.  Штори для спальні в магазині «Ваш Інтер’єр» будуть вдалим придбанням для дому, квартири. Саме цей елемент декору відіграє важливу роль у тому, наскільки комфортно, зручно господар буде почувати себе уночі та зранку.

Велике різноманіття

Щоб сон був якісним, спокійним, нічого не заважало відпочинку, необхідно контролювати кількість світла, що потрапляє в приміщення. Для цього використовують портьєри, їх можна переглянути тут https://vashinterier.ua/catalog/shtory-v-inter-yeri/kimnaty/dlya-spalni-1/.

Звички господарів впливають на дизайн житла. Ті, хто прокидаються зі світанком, на початку дня, будуть обирати види, які максимально пропускають вранішні сонячні промені, виконають роль «природнього будильника». Так організм легше підлаштовує біоритми.

Люди, котрі пізно лягають, пізно встають, понад усім цінують особистий розпорядок дня, темряву, спокій, щоб добре висипатись, найчастіше купують щільні тканини темних відтінків, котрі максимально захищають кімнату від «незапланованого» освітлення. Так з’явилися «блекаут»-тканини, виконують завдання неперевершено.

Тканина вирішує все. Від її характеристик буде залежати не тільки те, наскільки красиво, вишукано вона буде виглядати, оформлювати вікно, а й наскільки легкими у догляді та безпечними стануть фіранки:

- Натуральні. Найкраще рішення, бо повністю безпечні для здоров’я. Льон, шовк, атлас, бамбук, бавовна коштують не дешево, та цілковито екологічні, що важливо для людей із різними алергіями, хворобами шкіри, дихальних шляхів, для майбутніх та молодих мам, новонароджених малюків;

Синтетичні виглядають привабливо, довго зберігають колір, форму за умов правильного прання та догляду, міцні, практичні, та повинні оброблятись спеціальними засобами, вони повинні перешкоджати накопиченню на них пилу;

Щільність. Максимальний захист. Важкі великі дизайни у маленькій кімнати навряд чи можуть виявитись оптимальним рішенням, краще придбати, встановити римські або ролети, які виконають те ж завдання, але не займають зайве місце;

Кольори. Краще підбирати драпіровку вікон не з урахуванням стін та шпалер, а за кольором, структурою меблів. Загалом забарвлення може підходити до загального стилю, відповідати тону шпалер. Але сьогодні провідною тенденцією вважають контрастні рішення, призначені виконувати не тільки практичній, а й естетичні функції.

Конструкція передбачає різні види поєднання, комбінування, розміщення тканини навколо вікна. Драпірування у складному стилі – приваблива річ, та пам’ятайте: після прання вам самим доведеться наново відтворити дизайнерську задумку, зробити все задля того, аби вона виглядала так само гарно.