417 — 05.08.23
Як приготувати курячі нагетси в духовці
Нагетси можна зустріти практично в усіх ресторанах швидкого харчування. Але що заважає приготувати їх удома?
А щоб страва вийшла корисною, приготуємо їх у духовці. Куряче філе в паніруванні з борошна, яєць і сиру, виходить з хрусткою скоринкою, але ніжним і соковитим усередині. Пише ТСН.
Інгредієнти
куряче філе - 300 г
яйце - 1 шт.
сир твердий- 100 г
борошно - 2 ст. л.
Куркума - чверть ч. л.
чорний мелений перець
сіль
- Куряче філе вимийте та обсушіть.
- Наріжте поперек волокон на скибочки завтовшки близько сантиметра. Посоліть, поперчіть. Додайте куркуму.
- Твердий сир натріть на середній тертці.
- У лоток всипте борошно, викладіть м'ясо, закрийте кришкою і добре струсіть.
- Додайте яйце і знову добре струсіть.
- Потім додайте сир. Закрийте кришкою і ще раз струсіть.
- Деко застеліть пергаментом.
- Викладіть нагетси і випікайте в заздалегідь розігрітій духовці за 180 градусів 20-25 хвилин.
Поради:
- Використовувати можна індиче філе.