550 — 03.08.23
Рулетики з баклажанів з помідорами та моцарелою: рецепт ефектної закуски
У сезон баклажанів приготуйте гарну та смачну закуску. Для цієї страви потрібно мінімум інгредієнтів.
Обсмажені баклажани чукдово поєднуються з сирною начинкою та базиліком. Пише ТСН.
Інгредієнти
Баклажани 2 шт.
Моцарелла 200 г
Помідори 2 шт.
Базилік 2 гілочки
олія
перець чорний мелений
сіль
зелень
- Баклажани помийте та обріжте краї. Розріжте уздовж тонкими скибочками.
- Пересипте сіллю і залиште 15-20 хвилин, щоб вийшла гіркота.
- Базилік вимийте та обсушіть, а помідори та сир наріжте поздовжніми скибочками.
- На розпеченій сковороді з невеликою кількістю олії обсмажте баклажани з двох боків до золотистого кольору.
- Викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки олії.
- На кожен баклажан покладіть по скибочці помідора, сиру та листочок базиліка.
- Посоліть і поперчіть.
- Загорніть у рулетик і так зробіть із кожним.
- Викладіть на блюдо та прикрасьте зеленню.
Поради:
- Баклажани використовуйте великі.