Контракти.ua

550  —  03.08.23
Рулетики з баклажанів з помідорами та моцарелою: рецепт ефектної закуски
Рулетики з баклажанів з помідорами та моцарелою: рецепт ефектної закуски

У сезон баклажанів приготуйте гарну та смачну закуску. Для цієї страви потрібно мінімум інгредієнтів.

Обсмажені баклажани чукдово поєднуються з сирною начинкою та базиліком. Пише ТСН. 

Інгредієнти

Баклажани 2 шт.

Моцарелла 200 г

Помідори 2 шт.

Базилік 2 гілочки

олія

перець чорний мелений

сіль

зелень

  1. Баклажани помийте та обріжте краї. Розріжте уздовж тонкими скибочками.
  2. Пересипте сіллю і залиште 15-20 хвилин, щоб вийшла гіркота.
  3. Базилік вимийте та обсушіть, а помідори та сир наріжте поздовжніми скибочками.
  4. На розпеченій сковороді з невеликою кількістю олії обсмажте баклажани з двох боків до золотистого кольору.
  5. Викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки олії.
  6. На кожен баклажан покладіть по скибочці помідора, сиру та листочок базиліка.
  7. Посоліть і поперчіть.
  8. Загорніть у рулетик і так зробіть із кожним.
  9. Викладіть на блюдо та прикрасьте зеленню.

Поради:

  • Баклажани використовуйте великі.