Шеф-кухар поділився рецептом смачного та простого літнього салату. Їсти таку страву можна з сиром, а можна й без - хто як більше любить.
Це дуже швидкий і неймовірно смачний салат, і саме зараз, з солодкими кавунами і помідорами, він найбільш смакує. Пише ТСН.
Інгредієнти на 2 порції:
Заправка
Приготування страви дуже просте - просто наріжте усі складники та запрввте за смаком. Кавун та сир найкраще нарізати невеликими кубиками, а цибулю - тонкими скибками.
Андрій Величко - один із небагатьох кухарів в Україні, хто здобув кулінарну освіту в Інституті Поля Бокюза, творця "нової французької кухні".
На своїй сторінці у Facebook він ділиться з підписниками цікавими рецептами та секретами приготування страв.