Суп з курячої грудки із зеленим горошком – це корисна дієтична страва, яка сподобається і дітям.
Суп готується на курячому бульйоні з картоплею, зеленим горошком та овочами. Пише ТСН.
Влийте в каструлю воду і покладіть у неї куряче філе, посоліть. Варіть 40 хвилин від моменту закипання. Готове м'ясо дістаньте із бульйону. Остудіть і наріжте середніми шматочками.
Спаржу помийте та наріжте середніми шматочками.
Почистіть стручки зеленого горошку.
Моркву очистіть, наріжте кільцями. Цибулю очистіть, дрібно наріжте і відправте в бульйон разом із морквою, квасолею та горошком.
Картоплю помийте, очистіть, наріжте кубиками і додайте в бульйон.
Болгарський перець помийте, очистіть від насіння і наріжте невеликими шматочками.
Помідор обдайте окропом, наріжте кубиками.
Додайте овочі до супу. Посоліть, поперчіть. Коли суп закипить, покладіть куряче філе. Варіть 15 хвилин на повільному вогні. Посипте суп нарізаною петрушкою.