Щоб приготувати смачну кабачкову закуску, знадобляться кабачки, шинка, яйце та крохмаль.
Найпростіший варіант такої закуски – це натерти кабачок, нарізати шинку, додати зелень та обсмажити на сковороді. Пише ТСН.
Кабачок помийте, очистіть. Натріть на великій тертці. Посолити і залишити на 10 хвилин. Злийте з кабачка сік, що виділився, злегка відіжміть.
Шинку дрібно наріжте. Кріп подрібніть.
У миску викладіть кабачок, шинку, яйце, крохмаль, кріп, перець. Злегка посоліть. Перемішайте.
Розігрійте сковороду з олією. Викладайте столовою ложкою кабачкову масу і обсмажуйте з двох боків до золотистої скориночки.