Літо – час експериментів. Спробуйте приготувати пасту з горгонзолою, персиками та беконом.
Всі знають, що паста з беконом поєднується чудово, але виявляється, якщо ви додасте в суміш персики та сир горгонзолу, страва вийде не тільки смачною, але й дуже вишуканою та незвичайною. Пише ТСН.
Складники
Підготовка
Приготування
Відваріть лінгвіні у великій каструлі з киплячою водою до готовності, 8-10 хвилин. Злийте воду, потім змішайте лінгвіні з оливковою олією.
У великій сковороді обсмажте бекон до хрусткої скоринки, 5-6 хвилин. Зніміть бекон зі сковороди та обсмажте цибулю-шалот у жирі від бекону до м'якості, близько 2 хвилин.
Додайте скибочки персиків і готуйте, доки вони не стануть м'якими, близько 4 хвилин.
Додайте пасту та бекон назад у сковороду та перемішайте. Додайте горгонзолу і перемішайте, поки вона не змішається. Прикрасьте чебрецем.