Контракти.ua

692  —  25.07.23
Картопля, запечена в беконі: простий рецепт
Картопля, запечена в беконі: простий рецепт

Золота картопля з хрусткою скоринкою бекону нікого не залишить байдужим.

Для приготування цієї страви необхідно вибирати картоплю середніх розмірів. Страву можна подавати з улюбленим соусом чи салатом зі свіжих овочів. Пише ТСН. 

Складники

  • картопля – 10 шт.;
  • бекон у нарізці – 200 г;
  • прованські трави;
  • сіль, перець чорний мелений.

Приготування

Картоплю вимийте, обсушіть паперовим рушником, проткніть виделкою у різних місцях. Потім посоліть, поперчіть та посипте травами. Кожну картоплину оберніть смужкою бекону, викладіть на деко в один шар. Поставте запікатися в заздалегідь розігріту духовку до 200 градусів на 40-45 хвилин.

Поради

  • Картоплю подавайте з улюбленим соусом або салатом зі свіжих овочів.
Статьи по теме
Готуються простіше, ніж смажена картопля, а смакують ідеально: рецепт курячих стегенець
Готуються простіше, ніж смажена картопля, а смакують ідеально: рецепт курячих стегенець

Курячі стегенця в апельсиновому соусі з розмарином — це страва, яка має вишуканий вигляд та надзвичайний смак. Але готується вона простіше простого.
07.09 — 370

Картопляні зрази з грибами: класичний рецепт
Картопляні зрази з грибами: класичний рецепт

Зрази з картопляного тіста схожі на пиріжки з начинкою. Їх добре подавати зі сметанним соусом або з улюбленими соліннями.
06.04 — 303

Надзвичайно смачно: картопляні кульки-фрі з беконом і сиром
Надзвичайно смачно: картопляні кульки-фрі з беконом і сиром

Кулінарний блогер Сем Вей запропонував рецепт смажених у фритюрі картопляних кульок, вкритих беконом і сиром.
27.01 — 374