Багато хто з нас любить кабачкову ікру.
Для ікри використовуйте будь-які кабачки як молоді, так і великі, але в останніх обов'язково видаляйте насіння. Всі інгредієнти подрібнюються та обсмажуються, а потім перемелюються у блендері. Додають цукор, сіль та тушкують до готовності. Пише ТСН.
Кабачки, цибулю та морква вимийте та очистіть.
Моркву натріть на великій тертці. Цибулю та кабачки дрібно наріжте кубиками.
На розігрітій сковороді з олією обсмажте кабачки і викладіть у миску.
Так само як і кабачки, обсмажте цибулю та моркву до золотистого кольору.
Змішайте моркву та цибулю з кабачками. Додайте цукор, перець, сіль, томатну пасту, часник видавлений через прес. Подрібніть все у блендері до стану пюре.
Викладіть масу в сотейник і тушкуйте під закритою кришкою 40 хвилин після закипання.
Подавайте страву до столу як теплою, так і холодною.