Контракти.ua

929  —  19.07.23
Кабачки, смажені у клярі: класичний рецепт
Кабачки, смажені у клярі: класичний рецепт

Дуже проста і апетитна страва. Особливо смачною вона вдається із молодих кабачків.

Кабачок обсмажується у ніжному клярі, зберігаючи свою соковитість. Пише ТСН. 

Складники

  • кабачки — 1 шт.;
  • яйця — 2 шт.;
  • сметана — 50 г;
  • борошно — 3 ст. л.;
  • часник сушений — 1 ч. л.;
  • куркума — ¼ ч. л.;
  • сіль;
  • олія — для смаження.

Приготування

Кабачок помийте. Наріжте на кружечки.

У миску розбийте яйця, додайте сметану, часник, куркуму, сіль, дві столові ложки борошна. Перемішайте добре і додайте ще одну столову ложку борошна. Перемішайте.

Кружечок кабачка занурюйте в кляр і обсмажуйте на розпеченій сковороді з олією з двох боків, до золотистого кольору.

Поради

  • Тісто для кляру має бути густим, як сметана.
  • Сметану використовуйте будь-якої жирності.
Статьи по теме
Якщо кабачки переросли, готуємо з них смачні оладки за 15 хвилин
Якщо кабачки переросли, готуємо з них смачні оладки за 15 хвилин

Рецепт пишних смачних оладок із перерослих кабачків.
04.09.23 — 740

Як посмажити ідеальні кабачки: простий та доступний кулінарний лайфгак
Як посмажити ідеальні кабачки: простий та доступний кулінарний лайфгак

Приготувати так кабачки дуже просто, і вам більше не знадобляться яйця.
08.08.23 — 1214

Огірки, баклажани, кабачки: три рецепти ідеальних солінь овочів
Огірки, баклажани, кабачки: три рецепти ідеальних солінь овочів

Соління овочів - ідеальна страва, якою можна ласувати вже влітку. Переможниця та суддя шоу "МайстерШеф" Єлизавета Глинська порадувала своїх підписників рецептами солінь огірків, баклажанів та кабачків.
16.07.23 — 744