Контракти.ua

656  —  05.07.23
М'ясні домашні котлети: класичний рецепт
М'ясні домашні котлети: класичний рецепт

Головне правило котлет, щоб вони не прилипали і не розвалювалися на сковороді, перед смаженням фарш необхідно добре вимісити і відбити.

Щоб котлети вийшли соковитими, фарш потрібно робити самим, а м'ясо має бути з жирком. Для приготування котлет підійде будь-яке м'ясо. Його потрібно перекрутити на м'ясорубці,  додати хліб, яйце та обсмажити. Пише ТСН. 

Складники

  • фарш свинячий – 600 г;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • яйце – 1 шт.;
  • батон – 2 шматочки;
  • часник – 2 зубчики;
  • перець чорний мелений;
  • сіль;
  • панірувальні сухарі:
  • олія – для смаження.

Приготування

Цибулю та часник очистіть.

М'ясо перекрутіть на м'ясорубці з цибулею та часником.

Батон розмочіть у воді (попередньо обрізавши скоринку), відітисніть із нього всю воду і викладіть у фарш. Додайте яйце. Посоліть, поперчіть. Добре вимісіть і відбийте.

Сформуйте котлети, обваляйте в сухарях. Обсмажте їх на розігрітій сковороді з олією на середньому вогні з двох боків до золотистої скоринки.

Поради

  • Замість батона використовуйте хліб.
  • Котлети можна панірувати у борошні.
Статьи по теме
М'ясні домашні котлети: класичний рецепт
М'ясні домашні котлети: класичний рецепт

Головне правило котлет, щоб вони не прилипали і не розвалювалися на сковороді, перед смаженням фарш необхідно добре вимісити і відбити.
07.09.23 — 505

М'ясні домашні котлети: класичний рецепт
М'ясні домашні котлети: класичний рецепт

Головне правило котлет, щоб вони не прилипали і не розвалювалися на сковороді, перед смаженням фарш необхідно добре вимісити і відбити.
11.07.23 — 587