Ці запечені в духовці крильця одночасно солодкі, гострі та ніжні.
Курячі крила можна готувати повністю, а можна розрізати по суглобу, тоді їх буде зручніше їсти. Просто знайдіть суглоб, що розділяє дві частини, і використовуйте гострий ніж, щоб спочатку розрізати шкіру, а потім його. Пише ТСН.
Цю страву варто приготувати на велику компанію, особливо якщо ви збираєтеся разом для перегляду футбольного матчу або боксерського поєдинку.
Розігрійте духовку до 190 градусів. Застеліть деко пергаментним папером або алюмінієвою фольгою.
Змішайте солодкий соус чилі з гострим соусом, соєвим соусом, вустерширським соусом та часниковим порошком.
Додайте курячі крильця в ємність із соусом і добре перемішайте.
Викладіть курячі крильця на деко в один шар (можливо, вам знадобиться дещо деко). Запікайте крильця до повної готовності курки, від 15 до 20 хвилин. Потім підніміть температуру духовки до 200 або 220 градусів і продовжуйте готувати ще 5 хвилин, поки глазур не почне набувати коричневого кольору.
Подавайте крила, посипавши нарізаною кінзою.