Кабачки, запечені з сиром у духовці, готуються без олії та майонезу, страва виходить легкою, поживною й корисною.
Сирно-сметанна суміш викладається на кожен кабачок, просочує його під час запікання, доповнюючи смак овоча. Пише ТСН.
Складники
Приготування
Кабачки помийте, обсушіть. Наріжте кружальцями 5-7 мм.
Сир натріть на дрібній тертці. Кріп дрібно наріжте.
Сметану з'єднайте з кропом і пропущеним через прес часником. Додайте сир, перець, сіль. Все добре перемішайте.
Форму для випікання вистеліть пергаментним папером і викладіть на неї кружальця кабачків.
На кожен кабачок викладіть сирно-сметанну суміш.
Випікайте в попередньо розігрітій духовці до 180 градусів 20-25 хвилин.
Сметану використовуйте будь-якої жирності.