Для приготування цієї страви нам знадобиться свіжа тріска. Рибне філе добре тим, що в ньому немає кісток, тому це один із ідеальних способів його приготування у клярі.
Завдяки кляру в процесі обсмажування на сковороді на рибі утворюється золотиста хрумка скоринка, яка робить страву апетитною та смачною. Пише ТСН.
Філе тріски наріжте порційними шматочками.
Приготуйте кляр: з'єднайте у мисці яйця, соєвий соус, паприку, перець та сіль. Перемішайте. Всипте борошно та крохмаль. Добре перемішайте до однорідності.
Кожен шматочок філе тріски вмочуйте в кляр і одразу викладайте на сковороду, розігріту з невеликою кількістю олії. Обсмажуйте на середньому вогні з двох сторін до золотистої скоринки по три-чотири хвилини з кожного боку.
Перекладіть шматочки філе на блюдо. Подавайте зі свіжими овочами чи відвареною картоплею.
Якщо кляр стікає з риби, і на сковороді утворюється млинець, додайте більше борошна.
Крохмаль використовуйте будь-який.